Massage

Klassisk massage

Massage ökar din blodcirkultaion och spänningar löses upp. En behandling kan vara en stund av avslappning och återhämtning eller innehålla hårdare grepp med tryck för stela och ömma muskler. Vi anpassar oss till det som passar dig bäst. Du kan välja mellan 30-, 45- eller 60 minuters behandling.

Lotorpsmetoden- Andningsmassage

Andas är något vi gör per automatik med hjälp av musklerna kring vårt andningsorgan. Men vad händer när musklerna inte gör sitt jobb? Behandlingarna är 75 minuter långa där Jessica stimulerar, masserar och jobbar med bröstkorgen, andningen och magmuskulaturen för att få lungorna att tömmas på slaggprodukter och din astma att bli mindre besvärlig.

Kinesisk koppning

Ett komplement till den klassiska massagen. Koppning används vid olika typer av muskelspänningar och vid hårda spänningar vid musklernas senor, där det vanligtvis är svårt att komma åt med bara händerna. Med hjälp av "sugkoppar" bildas undertryck i huden som påverkar bindväven i muskler och underhud. Det vakuum som bildas ökar blodgenomströmningen och bidrar till att musklerna slappnar av, värms upp och huden aktiveras.

Fibromyalgimassage

Med lätta strykningar som ökar blodcirkulationen ger denna 75minuters behandling dig ett lugn i hela kroppen. Rygg, armar, ben och händer masseras i denna speciellt anpassade behandlingsmetod för dig med Fibomyalgi eller långvarig smärta och utbrändhet.

På Hälsofabriken jobbar certifierade massageterapeuterna,Pontus Hydèn och Jenny Sjödahl .  För att bli certifierad enligt Branschrådet Svensk massage, krävs det ett godkänt skriftligt prov men även ett godkänt praktiskt prov. Denna certifiering är en kvalitetssäkring för dig som kund när du kommer och får behandling av oss. Innan din första behandling hos oss fylls en hälsodeklaration i. Tester av rörlighet och palpation av ömma muskler kan förekomma innan själva massagebehandlingen börjar. Detta för att du ska få ett så bra resultat som möjligt. För bokning hos oss ring 0120-12005 eller boka oss via hemsidan eller "appen " Hälsofabriken 

pontus@halsofabriken.se

jenny@halsofabriken.se

 

Öppettider
Mån08:00 - 20:30
Tis 07:00 - 20:30
Ons08:00 - 20:30
Tors07:00 - 20:30
Fre08:00 - 18:30
Lör08:00 - 12:00
Sön16:00 - 20:00

Se öppetider under helger »

Hälsofabriken Åtvidaberg

Gamla Torget 1, Ingång D

Tel: 0120-12005

info@halsofabriken.se

© Hälsofabriken     Om cookies    Sitemap